Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Rıza Çalımbay: “Alınan galibiyet bizim adımıza önemli”

Rıza Çalımbay: “Alınan galibiyet bizim adımıza önemli”
9 Ocak 2022 18:18
169
A+
A-

Rıza Çalımbay, “Alınan galibiyet bizim adımıza önemli. Bu galibiyeti rahatsızlığından dolayı ameliyat olan As Başkanımız Serkan Aydın’a hediye ediyoruz. Kendine de acil şifalar diliyorum.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de İttifak Holding Konyaspor’a konuk olan Demir Grup Sivasspor, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada galibiyeti rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan As Başkan Serkan Aydın’a hediye etti.

Çalımbay, Konya’dan galibiyetle dönmenin kolay olmadığını söyledi.

Zoru başardıklarını kaydeden Çalımbay, şunları söyledi:

“Buraya puan ve puanlar için geldik. Amacımız iyi bir şekilde ayrılmaktı. Futbolcu kardeşlerim hepsi elinden geleni yaptı. Zaman zaman hatalarımız oldu ama iyi oynadık ve mücadele ettik. Konyaspor ligin iyi takımlarından biri. Özellikle kendi sahasında taraftarıyla çok daha etkili oluyorlar. Maçın ikinci yarısının son 10-15 dakikası güzel pozisyonlar yakaladık. Son paslarda biraz dikkatli olabilseydik maçı rahat bir şekilde bitirebildik. Güzel şeyler yakaladık. Tabii ki zaman zaman da baskı da yedik. Konyaspor, çift santrafor oynamaya başladı. Onları da başta kalecimiz olmak üzere defansımız mükemmel şekilde karşıladılar. Kaptığımız topları çok güzel ataklarla gittik ama maalesef son paslarımızda dikkatli değildik. Alınan galibiyet bizim adımıza önemli. Bu galibiyeti rahatsızlığından dolayı ameliyat olan As Başkanımız Serkan Aydın’a hediye ediyoruz. Kendine de acil şifalar diliyorum.”

Çalımbay, gelecek hafta Trabzonspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, “Ondan sonra Göztepe ve Fenerbahçe maçı var. Bunları da iyi bir şekilde bitirdikten sonra lig ve kupayı aynı anda götürmeye çalışacağız. Bu galibiyetimizi asbaşkanımız Serkan Aydın’ın tedavi süreci var. Ona armağan ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.